03 detsember 2009

Kohe näha, et vanad ... naabrid!


Naabritega tuleb ikka hästi läbi saada, mitte Andrese ja Pearu moodi kakelda.
Kohtusin täna Järva-Jaani ja Koeru vallavanematega (nojah, kui üks on Arto Saar ja teine Aldo Tamm, siis Triin Pobbol nagu ei sobi punti, Argo Lepp peaks olema nt:)).
Kahe tunni jooksul käisime läbi osa võimalikest koostööpunktidest/vormidest ning jõudsime ka esimeste reaalsete tulemusteni - järgmisel neljapäeval kohtume teedeinimestega. Teemaks siis Järva-Jaani - Peetri tee (jah, kaht vallakeskust, mida läbib õpilas- ja ühistransport ning mis on oluline teenuste osutamisel-omandamisel ja tööjõu liikumisel, ühendab kruusatee :( pidevalt tolmava tee tõttu on kohati talumatud tee lähedal elavate inimeste elamistingimused), Ataste-Müüsleri tee (mis oleks läbitav teelõik Koeru-Tallinn suunal), ohtlik Öötla sild Esna jõel (mida kohalikud karta teavad/oskavad, võõrad aga mitte) ning erinevad kergliiklusteed.
Otsustasime, et hakkame kord kuus kokku saama ning laiemaid koostöövõimalusi uurima/ellu viima. Mulle küll ei meeldi sõna "konstruktiivne", kuid meie esimese koosoleku kohta võib seda öelda küll :)
Fotol: naabrimehe Arto tehtud sünnipäevakingitus