25 jaanuar 2010

Presidendi tänukirja omanik!

Unustasin kirjutamata, et sain reedel tänukirja Vabariigi Presidendilt. Väga uhke! Olen siin varemgi kirjutanud, et osalesin projektis "Tagasi kooli!" ning õpetasin ühe tunni Peetri ja Kaiu põhikoolides. Nüüd tuli presidendi kantseleist uhke tänukiri, millele kirjutanud alla T.H. Ilves ise ning millel tekst: Tänan Teid, et jagasite "Tagasi kooli" algatuse raames Eesti koolinoortega oma teadmisi ja väärtustasite isiklike kogemuste toel õppimist ja õpetamist. Üheskoos saame muuta Eesti targemaks ja paremaks. Teile kuulub minu ja kõigi heade korraldajate tänu.

Eelmise nädala neljapäeval oli Maalehes kahe "külmetava kunstniku portree" ehk väga vahva pilt Tõnust ja Aivarist, kes Esna vanasse vallamajja oma hinge annavad. Neljapäeval allkirjastasime Tõnuga lõpuks ometi ka vana vallamaja lepingu, mille kohaselt see hoone tähtajatult MTÜ Karessenile kasutada anti. Jõudu!

Täna hommikul vestlesin kellegagi Eesti Postist. Saime täiesti ootamatult teada, et Peetri postkontor kavatsetakse lahti hoida nõnda, et Vodja/Öötla/Esna/Kareda bussiga sõitvatel inimestel postkontorisse enam asja poleks. Tegime Eesti Postile väikese palvekirja ning nüüd on nõnda, et kolmel päeval nädalas - esmaspäev, neljapäev ja reede - on postkontor lahti oma tavalistel aegadel, teisipäev ja kolmapäev aga kell 8.00-10.00.

Aga nüüd: tants-tants-tants-kabaree!