07 jaanuar 2010

Sõbrad, hääletame!

Ameeriklastel on hea lühend TGIF - Thank God It's Friday. Loodan, et JOL hingab pärast homset 2. katset samuti kergendatult. Hingab nii, et hundid söönud ja lambad terved. Hingab nii, et ühine eesmärk (põhikirjas kõlab see uhkelt: liit on ... Järva maakonna omavalitsusüksuste vabatahtlik ühendus koostöö korraldamiseks, ühiste huvide väljendamiseks, esindamiseks ja kaitsmiseks ning ühiste ülesannete täitmiseks, lähtudes oma tegevuses avalikest huvidest) säiliks ning kellelegi ei tuleks mõttesse jällekord sedasama põhikirja käänata.
Liiatigi ei ole olukorras, kus liitu juhib 12-liikmeline juhatus ning eestseisus (esimees, I ja II aseesimees) on vaid mitteformaalne kooskäimisklubi, mõtet juhatuse esimehe rolli igal sammul ületähtsustada. Uue esimehe olulisem ülesanne saab olema koostöötoime taaselustamine.
Ise toetan homme Veljo Tammiku kandidatuuri. Veljo küll nn uue tulijana on tegelikult 14 aastat omavalitsuses töötanud ning seaduste ja numbrite maailmas väga hästi orienteeruv.
Aga kui homme taaskord fifty-sixty läheb, siis küsiksin samuti - milleks meile JOL.

Enne JOLi on KENKi nõukogu koosolek, kus esimest korda nõukogu liikmena osalen. Tänane "öökapiraamat" on selle sihtasutuse põhikiri, eelarve, JOLiga tehtud baasfinantseerimise leping ning tegevuskava.

Õhtul on Oisus JOLi haridus-, spordi- ja noorsoopreemiate üleandmine. Tulge ka!

Laupäeval kell 15.00 on Koigi vallas Sõrandu koolimaja uue sisustuse ja uue aasta tänuvastuvõtt koos ehitajate, rahastajate ja toetajatega. Anname kooriga seal ühe väikese kontserdi.