25 mai 2010

vallavalitsuse ja vallavolikogu istung ühel päeval...

... ja aju piisavalt koos :) Vallavalitsuse istungil müüsime maha Mazda MPV, nimetasime Siiri Tammiste valla esindajaks aktsiaseltsis Paide Vesi, andsime kasutusloa ja kirjaliku nõusoleku, lõpetasime massipiirangud teede kasutamisel ja nii mõndagi veel. 
Seekord Esna vanas vallamajas peetud vallavolikogu istungil kinnitati uued kulude piirmäärad toimetulekutoetuste arvestamiseks, nimetati SA Järva Peetri Arendus uued nõukogu liikmed, alustati ühe kaevu peremehetuks tunnistamist (selle kaevu, mis kogu Peetrile joogivee annab, aga mida kuskil paberites kirjas pole) ning arutati revisjonikomisjoni akti. Oma tavapärase ülevaate andsid ka komisjonid. Mina kõnelesin eelkõige suvistest sündmustest ning andsin aru eelmisel korral õhku jäänud küsimuste kohta. Tõnu ja Aivar kõnelesid ka plaanidest selle majaga. Üks pilt minust ja Valdurist ka :)

Homme ootab mind koolitus.
Ja täna hommikul tööle sõites veidi enne Peetrit mõtlesin, et peab vist ühe rühmaruumi veel avama :) Toonekurgi kõiki pildile ei saanud ja Aivar andis õpetussõnad pildistamise kohta ka teele kaasa :)