20 september 2010

Mida teha, kui suurepärane on meie jaoks tavaline?

Homme õhtul kella viieni saab esitada kandidaate Kareda valla selle aasta Õige Mehe tiitlile. Mul on eelinfot, et üks ja teine nominent on meil olemas. Ühest ettepanekust jäi kõlama mõte, et me oleme mõne inimese suurepärasusega nii harjunud, et ei tulegi enam selle peale, et ta on suurepärane...

Homme on volikogu istung. Päevakord on üleval valla kodulehel. Sel nädalal võõrustame ka Paide linnajuhte. Teemaks on Paide linna hariduse arengukava (ma hakkan juba varsti taipama, mitu hariduse arengukava koostamisel on). Ka JOLi hariduspreemiad antakse reede õhtul Türil kätte, meie esitasime oma kandidaadid kahes kategoorias.
Meil on traditsioon aastaaegade vaheldumist matkates vastu võtta. Sel pühapäeval on põhjust kell 11.00 Esna küla platsil olla, sest sealt sügismatk ka alguse saab. 
Ahjaa, ja sel nädalavahetusel läheb trükki vallalehe septembrinumber, nii et mõni päev on veel aega mõne artikli koostamiseks. Ja järgmisel nädalavahetusel Õige Mehe peol saavad kõik soovijad teada, mida need naised esmaspäeva õhtuti seal vallamaja keldris teevad...
Ja täna kirju lugedes jõudsin järeldusele, et Rahandusministeerium on seoses eurole üleminekuga ka uue kuu leiutanud. Äkki ongi selle nimi eurokuu?