17 oktoober 2010

Loome homse päeva jaoks kriitilisi edutegureid

Nonii. Neljapäevasel koolitusel panime jalgpallivõtmes kirja, mis praegust JOLi halvab:
- palli valdamise kunst nõrk
- tehnikat on, võhma pole
- omaväravate löömine
- positsioonid paika (ründaja, kaitsja, väravavaht, manager, treener,... aga praegu oleks vaja üht meedikut, kes haavad ära lapib, mitte soolvett peale ei vala).
Ehk siis: parim trenn=mäng, parim kaitse=rünnak.

Neljapäeval oli ka volikogu eestseisuse koosolek. Teisipäevasel istungil otsustab volikogu nt AS Järvamaa Haigla rahastamise ja Paide linna ja Süda-Järvamaa hariduse arengustrateegia nimelise dokumendi koostamises osalemise. 

Eile koristati Reformierakonna eestvedamisel Peetri ja Öötla mõisa parki ning vana vallamaja ümbrust. Tänud! Ja Ida-Jävamaa mudaliiga korvpallis sai ka alguse. Kuidas läks, seda ma ei tea veel, aga küll saavad tulemused valla kodulehele kultuuri&spordi lingi alla. Homme õhtuni saab esitada ka pakkumisi lumetõrjetööde teostamiseks.

Aga ... reedel sõitsin koju Tallinn-Tartu kaudu ning Triigi mõisast mööda sõites tuli meelde, et Juhan Soomets annab oma ajaveebis hea võimaluse selle mõisa renoveerimisega kursis olla. Ja omakorda tuli meelde, et ammu pole kiiganud Nahkanuia ajaveebi. Ja sealt leidsin omakorda laheda lingi - nimelt on Kaiu mees Kalev Kiviste valmis teinud Eesti kirikute pildialbumi. Ma ei tea küll, mis aastal üks Järva-Peetri kiriku pilt tehtud on (Järvamaa kataloogis 44/53), aga tänavu Muinsuskaitse toel umbes nii palju müürijuppi uuesti korda tehtud saigi... Väike maailm, ikkagi :)