19 september 2011

Aega pole ilmaski, kui aega ei võta

Homme saab üks põnev päev olema. AS Peetri Põld ja Piim uus robotlüpsilaut on avamiseks valmis ning lähme seda kaema. Ma ei mäleta, kes see oli, aga keegi kord ütles, et näha on, et Järvamaa põllumajandus elab - et lehmakarjad tee ääres on Järvamaal tavaline vaatepilt. Mina seda just väga tavaliseks ei pea, elavad ju need moodsad lehmad oma lautades ja pistavad pea sealt välja õige harva. Ja homme on volikogu istung ka. Seekord peame selle maha siis koolimajas ning kuidagi on peaaegu kõik eelnõud seotud valla varadega (kas siis ära müümisega, endale tahtmisega (munitsipaalomandisse taotlemine) või siis rendile andmisega). Ja homseks ootab Maret vallalehte kaaskirju/mõtteid. 
Kolmapäeval on JOLi majanduskomisjoni koosolek, teemaks 2012.a. eelarve, ning tutvustatakse valminud Järvamaa noorsootöö arengukava. Neljapäeval mängivad koolilapsed maastikul ning Kohaliku Omaalgatuse Programmi inimesed tulevad vaatama neid aknaid, mida naisseltsing Teele KOPist Peetri päevakeskusele küsis. 
Ja kõik, kel on koduses pildikogus pilte 1991-1992 aastatest Kareda vallas, võiks need digikujul Terjele saata. Kui ise skännimisvõimalust ei ole, teeme selle töö ise ära.
Ja nüüd on tõesti viimane aeg esitada oma kandidaate Õigele Mehele ka