11 november 2011

Õnn tuleb meie õuele?

No täna neid tunde ja minuteid ikka loetakse. Paar tundi tagasi läks mööda see hetk, kus ajaks oli üheteistkümnenda aasta üheteistkümnenda kuu üheteistkümneda päeva üheteistkümneda tunni üheteistkümnenda minuti üheteistkümnes sekund. Ja veel parasjagu palju tunde ning aeg silmad teleriekraanile naelutada ning Eesti ajaloolist võitu ootama jääda. Täna ja teisipäeval saab mängu suurelt ekraanilt vaadata Kilplalas. Eesti koondise või Koeru SK särk või sall selga/kaela ja sammud Kilplalasse!
Aga enne seda on veel ridamisi tegusid teha: täna istume koos Peetri abikomando liikmetega, räägime komando tulevikust. Õnneks on vabatahtlikud päästjad sel aastal pidanud väljasõite tegema vaid kolmel korral - Ammutal, Atastes ja Müüsleris. Kell 17.30 on Kareda Valla Majas Peetri Küla Seltsi teeõhtu (ja kes veel ei tea, PKS sai kohaliku omaalgatuse programmist toetust!). Ja koolimajas on isadepäeva pidu ka. 
Homme avastame me Järvamaad, sest PartySafari on jõudnud ka siia! No kui me Järvamaal ära eksime, siis palju õnne meile! (Aga teisipäevasel Järva Kilva etapil Lehtses teadsime me vastuseid täpselt mitteühelegi Järvamaad puudutavale küsimusele...).
Eile sai Järva maavanemalt Järvamaa teenetemärgi Mati Seire. Maavanema ajaveebis on Mati kohta kirjutatud nõnda: Lääne Prefektuur Paide politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Mati Seire on Järvamaal töötanud politseinikuna üheksateist aastat ja andnud olulise panuse turvalisuse tagamisel. Piirkonnakonstaablina on Mati  Seire saavutanud väga hea kontakti teeninduspiirkondade kohalike omavalitsustega, tehes tihedat koostööd omavalitsuste sotsiaalnõunike ja sotsiaaltöötajatega. Ta on kogukonna liikmete poolt kõrgelt usaldatud ja valitud Koeru vallavolikogusse. Ta osaleb aktiivselt prefektuuri kiirreageerimisüksuses ja lisaks on ta Paide politseijaoskonna töötajate enesekaitseinstruktor. 
Palju õnne!

Järgmisesse nädalasse mahub parasjagu palju: esmaspäevaks on Tõnu Taal vallamajja kutsunud need, kes ütleksid oma sõna sekka Kareda küla esmamainimise 800 aastapäeva tähistamise korraldamisele järgmisel aastal (Kareda külast on valmimas ka raamat). On Südamaa Vabavalla ja Kesk-Eesti Jäätmehoolduskeskuse üldkoosolekud ning ajalookonverents "20 aastat Eesti iseseisvuse taastamisest". Kohtun ka politseijaoskonna juhi Tõnu Kivisega. Kolmapäeval on vallamajas JAPi 2012.a. taotlusvooru infopäev (link meie kodulehel) ning teisipäeval volikogu istung. 

Eesti, suru Iiri vastu muru!