09 jaanuar 2012

http://www.stat.ee/rel2011

Aasta on alanud mõnusalt töiselt, aga miskit erakordset erka polegi kirjutada. Mina olen ennast ära loendanud, tegin seda juba eelmise aasta viimase päeva esimestel tundidel, kui rahvaloendus oli just-just alanud ning see kurikuulus näidik http://www.stat.ee/rel2011 lehel täitsa roheline oli. Iseenesest pole küsitluses miskit keerulist.
Täna tuli meile ka elektriauto leping. Vaatame selle üle, allkirjastame ja siis vurakbki üks elektriauto Kareda valla teedel. Liitusime ka KOVTPga ehk kohalike omavalitsuste teenusportaaliga ning meie kodulehekülg saab varsti uue kuue.
Sel nädalal olen pugenud ninapidi paberitesse, homme on Järvamaa Kultuuri Nõukoja koosolek ning ülehomme JOLi juhatus. Esimene siis, mida juhatab Aivo Prüssel. Üldsegi tundub, et Türil ikkagi tuli tüli. Ja kolmapäev on ka mitme toreda inimese sünnipäev: volikogu esimehe Siiri ja vallavalitsuse liikme Andrese ja raamatukogu juhataja Helena. Aga raamatuid saab lähiajal raamatukogu asemel tuua vallavalitsusse, sest Helena on haiguslehel.
as
Minul on aju hallollus asendunud tattollusega, nii et hoidke jalad soojas ning lörtsisajus ringi ärge jookske.