19 mai 2010

Eilse nüüd jätame, vastu käi homsele...

Eile õhtul kell viis nägid pritsukuuri müürid välja sellised:

Ja kell seitse, kui meil olid peenrad tehtud, taimed istutatud, seemned külvatud ja veel uuteks taimedeks ruumi jäetud, nägi sama koht välja säärane:
Tänane hommik algas aga teisiti, tiu-tiu ja teisiti. MTÜ Järvamaa Kodukant ja Järvamaa Arenduskeskuse kutsel osalesin Järvamaa kodanikuühiskonna arengukava koostamise seminaril. Täna oli tuumikgruppi esimene kohtumine, rääkisime neist probleemidest, mille lahendamisele arengukava kaasa aitab, milline on edasine tegevus selle Järvamaale nii olulise dokumendi valmimisel (ma olen 100 korda öelnud, aga ütlen siis 101. korda ka - tulevik kuulub küladele. Ehk siis - aktiivselt kodanikukohust täitvatele kogukonna toimimist paremaks muutvatele inimestele). 

Karedal kohtusin kahe olulise ettevõtjaga - üks neist hakkab sel suvel muru pügama ja teine teeb lähinädalatel lõplikult valmis spordiväljakud vallamaja kõrval. Ka kooli hoolekogu koosolekule olin kutsutud. Homme kuulutatakse välja ka aasta õpetaja, aktiivse ja eduka õpilase konkursid, kandidaate saab esitada homsest selle kuu lõpuni. 

Homme osalevad lasteaialapsed Roosna-Allikul lasteaedade II laulu- ja tantsupeol. Õhtul on volikogu eestseisus, kus paneme lõplikult paika 25. mai volikogu istungi päevakorra.