21 juuni 2010

2 päeva Maakaitsepäevani, nädal nädalase puhkuseni :)

No igasuguseid jamasid on juhtunud vahepeal. Eelmise nädala alguses eksis Esnasse ära üks koer. Oli teine ilus ja armas, aga paari päeva jooksul temale omanikku ei leidnudki. Ja siis tuli kuulujutt, et keegi kuskil nägi, kuidas see koer lihtsalt autost välja lasti ja minema sõideti... Seekord ei jäänud muud üle, kui koer varjupaika toimetada. Kui kahe nädala jooksul tema omanik välja ei ilmu, juhtub temaga teadagi mis...
Ja igasuguseid tüüpe on liikvel. Varastatud on bensiini ja lõhutud. Kus tegijaid, seal ka nägijad, loodan, et ka sel puhul, ning süüdlased saavad karistuse.
Ja igasuguseid kummalisi asju juhtub viimasel ajal minuga. Eilsest tean, kus on Paides EMO (mitte see maailmavalus tüüp, vaid see koht, kus valu korral kiiret abi saab :) )

Aga töiselt ka:
reedene JOLi üldkoosolek oli enamvähem. Maakonna hariduse arengukava koostamine oli punkt, kus kõik rääkisid, aga mitte keegi ei kuulanud... Eks näis, mitu "maakondlikku" arengukava meil lähiaastal tekib.
Täna on viimane päev aasta tegija ja aasta uustulnuka (tulnuk, mitte tulnukas :) ) kandidaate välja pakkuda. Rõõm, et päris palju inimesi on oma valikud teele saatnud. Vallavalitsus teeb oma otsuse homme ja juba ülehomme saavad tiitlisaajad pärjatud.

Ja näib, et kui viimased otsad kokku sõlmida, hakkab maakaitsepäeva ja jaanipäeva asi paika saama.