16 juuni 2010

Oh, kes meist ei unistaks autost...

Minu onu Urmasel on selline mobiilihelin, mis seda Justamendi lugu rõõmsalt hõiskab. Või vähemasti - kunagi oli. Aga sõitsin täna Mazda MPVga Viljandisse ja tulin rongi ja bussiga tagasi. Rongipilet Viljandi-Türi maksab 32 krooni. Ja Türilt Paidesse saab bussiga 14 krooniga (kõige keerulisem küsimus täna - aga kuhu te Paidesse tahate.No ma ei tea, ma tahtsin koju :)  ) 
Ja jälle need koerad! 16. juunil tuli Kareda valda Esna külla Pikk tänav 4 suur, lontis kõrvadega, pruuni värvi (selg tumedam, kõht heledam) sõbralik isane koer. Omanikul palub leidja ühendust võtta telefonidel 38 49 023 või 52 37 424.
Ja täna läks keskkonnakomisjoni soovil posti kümmekond märgukirja kinnistuomanikele, kes oma majaümbruse eest ei hoolitse. 22. juuniks peavad nad vallavalitsusele teada andma, millal nad oma krundid korda teevad. 
Kareda valla kaunimad kodud on sama komisjoni ettepanekul aga Veeru (perekond Engaste) ja Kadaka (M. Jätsa) Ammuta külas, Saueaugu (perekond Veere) Atastes ja Aru (perekond Kuresoo) Esnas.