08 juuli 2010

Paadunud häirik Jimmy Jump...

... hüppas täna platsile Saksamaale-Hispaaniale-kohtunikele kaaslaseks. Siis tulid turvatöötajad ja oligi kõik. Kas ma pühapäevast finaali näen, seda ei teagi. Aga loodan, et Tallink on selle peale mõtelnud ning näen, kuidas Holland esimest korda ajaloos maailmameistriks tuleb :)
Vodja külla hüppab lähinädalatel üks uus bussipeatus. Nimeks tal Kurjavere. Ei-ei, Vodja kandis pole mitte kurje inimesi nähtud, vaid selle bussipeatuse läheduses asunud kord Kurjavere kõrtski. Üks suvilaomanik võttis aasta tagasi ette ning nüüd aasta hiljem ta oma bussipeatuse saabki. Minu tänusõnad Maanteeametile, igatahes.
Ja kui Öötla sillal pole sel nädalal liikumist olnud ning tolmutõrje teostamisest on meil erinev arusaam, on hääd uudised Järva-Jaani teelt. Masinad on kohal ja näib nii, et hästi natukene veel kannatust ja saabki tolmuvabalt kahe vallakeskuse vahel liigelda (ja minu "koduküla" Ammuta saab ka tolmuvabaks :) ).
Eile jõudis Karedale 750kg Euroopa Liidu toiduabi, mis õhtuks Astal mööda valla külasid jagatud oli. 250kg makarone/jahu/kaerahelbeid paljulapselistele ja abivajajatele.
Ja ei taha küll ära sõnuda, kuid näib, et üks valla pere on saamas toetust ka Kredexi paljulapseliste perede kodutoetuse programmist. Ametlik vastus peaks tulema augustis, aga pöidlad pihus igatahes.

Sel nädalal ma rohkem ei kirjuta. Lähen vaatan, kuidas Rootsi kunn elab ja tutvun koos Roosna-Alliku ja Kareda inimestega Rootsi korteriühistute süsteemiga. Ja väikesele Hendrikule viin Teletupsude Po ka :)
Ja mere taga olles loodan, et vallas rohkem luukeresid välja ei tule. Ei kapist, ega ka mujalt... Laupäevast Järva Teatajat loen põnevusega:)