30 september 2010

Elu keset Eestit

Kadri Roosi EKA arhitektuuriosakonna magistritöö kandis sellist nime - Elu keset Eestit. Töö plakatid on praegu üleval Paides kogukonnakeskuses ja varsti ehk ka meie maja kollases koridoris.

Aga... elu keset Eestit sai täna ühe pehmelt öeldes ehmatava uudise osaliseks. Me võime pidada küll arengukonverentse, küll visioonikonverentse, küll ei tea mida, aga TÜ otsus sulgeda Türi Kolledž on regionaalpoliitiliselt väga ehmatav uudis. Seda enam, et kolledž on viimastel aegadel väga tugevalt tähelepanu pööranud lisaks keskkonnainimeste koolitamisele (kellest mitmed töötavad Kesk-Eesti piirkonna omavalitsuste keskkonnainimestena) kogukonna arengule...

Homme on muuhulgas Koeru Hooldekeskuse sünnipäev. Ja laupäeval kell 11 tähistame Juuru kalmistul legendaarse Kaiu kooli juhi Nikolai Leidtorpi 100. sünniaastapäeva. Pärast seda palub vilistlaskogu (mille liige ma olen) kõiki väikesele kohvile (ja annab kätte mälestusteraamatu, mida täiendada tuleb, sest uus juubeliaasta on varsti tulemas ja selleks ajaks on vaja Kaiu kooli raamat välja anda...)
Ja õhtul kell 19.00 on Õiged mehed ja mitte nii õiged mehed ja kõik ülejäänud ka pidule oodatud.