11 oktoober 2010

Mäluta mälumängurid...

.. ja mäluga mälumängurid ka saavad homme kokku Järva Kilval. Meie lähme ka, võistkonnal Karedad vaja see enamvähem keskmine koht välja mängida. 
Igasuguseid asju on vahepeal juhtunud. Neljapäeval oli Kesk-Eesti arengukonverents. Kuulasin ära Raivo Vare, Mart Laari ja Marju Lauristini. Viimase etteaste oli hästi ettevalmistatud, konkreetne ja uusi ideid pakkuv - lühikeste teede Eesti ja turismi/hariduse/logistika enda jaoks tööle panemine väga vajalik. Edasi läks neljapäev-reede JOLiliselt, ei julge pakkuda, kas me selle järgmise aasta liikmemaksu suuruse saime paika või ei saanud :)

Homme on Täiskasvanud Õppija Nädala raames tunnustamisüritus. Ja minul on põhjust minna, sest meie sotsiaalkomisjoni liige ja kooli hoolekogu liige Kaidi-Ly Välb on Järvamaa Aasta Õppija tiitli vääriline. Seda, missugused kandidaadid me Järvamaa Aasta Küla ja Sädeinimese kandidaatideks esitame, mõtleme lõplikult järgmisel nädalal vallavalitsuse istungil. Mulle ikka tundub parasjagu naljakas, et kandidaadite esitamine on tehtud tasuliseks :)

Reedel on üks koolitus Kareda külas Pärdi talus. Kogemusi krohvimisest jagab Kermo Jürmann firmast Säästvad Ehituslahendused. Osalustasu on 100.- raha ja eelregistreerimine ja info ttaal54@gmail.com või 5027221. Sellelt numbrilt vastab siis Tõnu Taal :)

Ida-Järvamaa mudaliiga korvpallis saab avalöögi järgmisel nädalal Karedalt. Lisainfo, ajagraafikud ja muu säärane on valla kodulehel kultuuri&spordi lingi all.

Ja nüüd... ma köhin edasi :)