06 oktoober 2010

Las vahtrad õitsevad, las langetavad lehti...

Eile tähistati rahvusvahelist õpetajate päeva. Peetri kooli õpetajad olid aktuseks kokku pannud tükikese koolinalju. Sain teada, mis vahe on õpilasel ja õpetajal. Õpilane nimelt teeb tööd ja õpetaja saab palka...
Pärastlõunasel vallavalitsuse istungil rääkisime rohkem kõigest muust, mis päevakorras polnud. Poliitiliselt korrektne oleks vast öelda, et kujundasime nii mõneski küsimuses oma seisukoha  :) 
Täna käisime Arto, Veljo, Toomase ja Heljega tervitamas Oslo poistekoori, kes Järvamaa poistekooril külas on. Ja pärast seda oli JOLi juhatus. Süsi, mis tuha all kuskil hõõgunud on, on nüüd uue eelarveaasta valguses jälle lõkkele löömas. Naabritel läks oma strateegia koostamisega nihusti, ehk läheb meil kuidagi teisiti (kuigi uue strateegia koostaja ROLiga sama, peame sisendi ikka andma meie ise - et ei oleks nõnda, nagu mu koduvalla vallavanem ütles - et kui eelmistel seminaridel pole suudetud head tulemust saada, ei usu, et siis edaspidigi ajusid jagub. Ehk on meil strateegia koostamisel ikka ajud kaasas...).
Ja nagu aru saan, on homme igasugu naabreid Järvamaale oodata. Sest toimumas Kesk-Eesti arengukonverents. Novembris tuleb Järvamaa visioonikonverents. Tore. Teeme jah kõike topelt, peaasi, et me ise ikka aru saame, mida me teeme.

Ahjaa, ühe vahva kingituse sain ka. Autoriks Andrus. Ja mina tundsin vaevata ära, mis kohaga on tegu. Nii et ma võin end kohalikuks liigitada küll, "küpsuseksam" on varsti sooritatud.