01 november 2010

Kui lihtsalt asjad käivad!

Ainult eelmisest kevadest saadik ootamist ja veidike muudatusi ja Päästeameti ning Lääne-Eesti Päästekeskused allkirjastasid meie lepingu Peetri abikomando loomiseks! Üks vana pilt tuletõrjeautost ka selle tähistamiseks! Leping ütleb, et abikomando kaasatakse päästetöödele Häirekeskuse poolt antava väljasõidukorralduse alusel, mis tuleneb kas päästekeskuse väljasõiduplaanist, päästetöö juhi korraldusest või Päästekeskuse regiooni vastutava korrapidaja korraldusest. Nüüd ei jää üle muud, kui loota, et abikomandol võimalikult vähe tööd oleks!
Täna tutvusime koos MTÜ Karesseni juhatusega Esna vana vallamaja renoveerimisplaaniga. Ma eile küll kirjutasin, et küll Tõnu järgmises vallalehes kirjutab, mida põnevat laupäeval arheoloogiapäeval leiti, aga sellest kõneleb minu teada ka homne Järva Teataja. Aga vana vallamaja plaan mulle esimese hooga meeldis - on ühendatud nii vana säilitamine kui hoone praktiline kasutamine. Ja kultuurikomisjoni koosolek oli ka, 30. detsember pole enam mägede taga ja siis tuleb vana aasta ühiselt ära saata. Paras aeg on uusi plaane ka tegema hakata. Kes sel aastal veel tantsida ei oska, võtku teadmiseks, et järgmise aasta alguses algab seltskonnatantsukursus, kus kõik huvilised osaleda saavad. Ja kodutütred on meil aktiivsed! Kohe varsti hakkab vallamajas toimuma nende tehtud kaartide näitus-müük, aga sellest edaspidi.
Vanadest plaanidest nõndapalju, et tegeleme ka kinnisvara müügiga. Meie kodulehel on 3 maja üles loetud ning tingimisruumi on ka.

Homme on aga hingedepäev ja minu blogi jääb sissekandeta. Homne hommik on suunatud naabritele ja nende tegemistele. Kell 19.00 on aga Järva-Peetri kirikus hingedepäeva kontsert-palvus, laulab segakoor Petra.