06 detsember 2010

"Mõttele siis paremale tulin - sõitsin Karedale"

Pealkirjas on väike tükikene sellest luuletusest, mis Margus Konnula ehk Contra bussisõidul Peetri poole kirja pani. Laupäeval saadeti tänavust lugemisaastat lõbusalt koos tema ja Jüri Hennoga ära. Jüri Henno on kirjastaja ning laulu- ja luulemees, kes Kareda kandiga ka seotud. Tema olevat lõpuks kõik osalejad laulu sisse ka laulnud :)
Ja play-offi turniir Ida-Järvamaa mudaliigas korvpallis oli laupäeval ka. Fanfaarihelid kõlagu, selle turniiri võitsid ära Kareda poisid. 
Ja pühapäeval kõlas Järva-Jaani kirikus Maarjamissa. Termomeeter näitas küll 6,8 soojakraadi, aga uskumatult rõske ja külm oli! 

Täna oli päev majandus- ja eelarvekomisjoni päralt. Kõik jõudsid läbi tuisuvaalude pärale. Jah, sellist talve me ju tahtsimegi! (peab vist ikka endale uued suusad ostma...)
Ja homme on JOL. Jälle, jah. Meil lihtsalt meeldib koos käia ja arutada. Seekord siis 2011.a. teemaks. Kuna osa liikmeid on esitanud tegevuskavasse väga konkreetsed ettepanekud, tuleb need läbi kaaluda/vaagida. Nii, et hundid saaks söönud ja mõni lammas jääks ka terveks.

Aga Esna kitsed on täitsa olemas! (Teemavahetus tuli nüüd paremini välja, kui ühel minu tuttaval, kes suudab ühe lausega ära rääkida selle, mis maksab millises poes leib, kes kellest lahku on läinud ning mida ta eile õhtul telekast vaatas). Aga jah. Aital ja Jaanil on uhke kitsekari ning varsti püsti ja töös ka meierei ning siis saab maitsvat kitsejuustu...

See nädal toob mitmeid "maitsvaid" ja "mittemaitsvaid" uudiseid ja tegevusi. Väga uhke oli lugeda, et JAK on parim MAK :) Ehk siis EAS tunnistas Järvamaa Arenduskeskuse 2010.a. parimaks keskuseks Eestis. Ja mul on tunne, et ühe üleriigilise tunnustuse osaliseks võib sel nädalal saada ka üks teine nn JOLi tütar...Aga iga asi omal ajal :) Kristjani idee IT-agentuuri rajamisest meeldib mulle ka...