23 märts 2011

Päeval sulatab, öösel külmetab.

Ei, me ei kavatse sel aastal vallamaja ära uputada. Jah, me oleme selleks korraks paremini valmistunud. - Nii võiks vastata kahele viimastel nädalatel enimesitatud küsimusele. Ei ole mina küll miskisugune ilmaekspert, aga kui praeguse rütmiga - päeval soe, öösel külm - edasi läheb, on asjalood mullusest märksa paremad.
Nagu kolm aastat tagasi, tuleb ka see kevad eriliselt prügiteemaline. AS Veolia kliendipäevade kuupäevad olid kirjas eelmises postituses. Aga kui küsimusi on, saab need esitada ka Taimole (taimo@kareda.ee, 3849023, 5237424). 
Ja kuna eelmisest aastast muutus maamaksusüsteem, olgu siis ka meelde tuletatud, et 31. märts on maamaksu tasumise maksetähtaeg. Maksuteated on juba ammu postkasti tulnud, aga rohkem saab lugeda maksu- ja tolliameti kodulehelt. 
See kevad tuleb jälle kord Teeme Ära! kampaaniaga. Esimesed talgud on kodulehele juba üles seatud, kuid tean, et lisaks Kadastiku ja Järva-Peetri kalmistutele plaanitakse talgupäeva ka Müüsleris (pargis ja ausambamäel) ning vana vallamaja juures. Nii et tasub juba mõtlema hakata, et kui see lumi lõpuks kaob, siis kuhu 7. mail oma sammud seada. 
Kuid veel enne seda - juba 4. aprillil saab naabervallas Järva-Jaanis head teha. Nimelt on seal esimest korda võimalus doonoriks olla ja verd anda. Kel tervist (ja kes verd nähes ära ei minesta...), sel tasub see heategu ära teha küll.
Ja ilus oled, Isamaa! Ehk Ants pani vaatamiseks üles 23. veebruari vastuvõtu kontserdi. Tasub kaeda küll!