25 mai 2011

"Peale urbanipäeva enam suvel külmasi öösi ei tule"

Nii vähemasti kõneles Jüri rahvas vanasti. No eks on paras aeg need villased sokid jalast võtta jah :)
Reede lõppes kurbadel nootidel. Kel maa- või keskkonnateemaline mure hinge vaevamas, võtku edaspidi ühendust minu või Valduriga. Sest lugu on nõnda, et Taimo sellest nädalast enam meie majas ei tööta. Elu lihtsalt on nii ja mitte teisiti...
Rõõm oli, et sel korral sai Kohaliku Omaalgatuse Programmist toetust 3 meie MTÜde projekti - koguduse projekt heakorratöödeks Järva-Peetri kalmistu ajaloolises osas, Karesseni projekt kogukonnaruumide tegemiseks vanas vallamajas ning Müüsleri Saare Seltsi projekt  varjualuse ehitamise koolituseks.

Teisipäevases vallavalitsuses "kinnitasime" muuhulgas tänavused valla kaunimad koduaiad ning esitasime keskkonnakomisjoni ettepanekul maavanemale mastivimpliga tunnustamiseks 3 kodu - üks Esnas, üks Köisis ning üks Öötlas. Ja päästeametilt loa 22. juunil jaanitule tegemiseks saime ka (jah, avalikul üritusel tule tegemiseks peab luba küsima, tagama esmased tulekustutusvahendid senimaani, kuni viimane tukk lõkkeasemel kustunud jms)! Ja meie vabatahtlikud päästjad osalesid Mäos toimunud koolitusel.

Homme on Väätsa mõisas maavanema ja JOLi esimehe vastuvõtt olümpiaadivõitjatele ja üleriigilistel huvitegevuse konkurssidel õppeaasta jooksul edukalt osalenud õpilastele ning õhtul süütab kratt Paides tule.

Laupäeval Kangrumäel näeme!