19 märts 2012

Kevadekuu

Homme algabki kevad. Eelmise nädala postitus kadus nohusse ja palavikku, aga sellest hoolimata on toredaid hetki olnud. 
Kareda valla Aasta Naine on Terje Truska. Möödunud reedel oli koolimajas järjekordne tantsutuba ning Peetri Küla Seltsi fännilehel FBs on ka mõned pildid. Pühapäeval alustas 69 inimest kevadmatka Öötla mõisa juurest. Vana kitsarööpmelise raudteetammi, Esna ja Esna mõisa ning Kareda küla järel jõuti umbes 14 kilomeetri pärast Öötlasse tagasi ka :) Matk toimus siis liikumist ja sportimist harrastava Järvamaa III etapina. Aitäh Annelile, Valdurile, Küllile, Illele ja Üllele, kes matka korraldamisel abis olid.
Kui raudteetammile või mõnele teisele vallateele raskema sõidukiga asja, siis tasub meelde tuletada, et eelmisest nädalast oleme teedele seadnud massipiirangud. See tähendab, et kõik metsaveomasinad ja muud säärased peaksid vallateedel sõitmisel ikka enne meie käest kirjaliku loa saama. Ja teedest veel nõndapalju, et sel suvel läheb remonti Peetri-Roosna-Alliku tee ning Kareda valla osas toimub siis kruusakatte remont (musta katte alla tee tänavu täies ulatuses ei jõua).
Homme on volikogu istung ning 1. aprillini ootame avaldusi neilt, kes soovivad saada Kareda valla maa- ja keskkonnaspetsialistiks.