31 jaanuar 2010

Seelikuvalitsusele me ei allu! :)




Reedel Valgehobusemäel pärast JOLi suusatamiseks ei läinudki, kuigi olin iseendale selle lubaduse andnud. Aga 3 kilomeetrit me läbisime, mina jala, Siiri suuskadel, minul oleks murdmaasuusad vist liikumist takistanud.
JOL läks enamvähem, kõige lõpuks tegi üldkoosoleku liige Vello Teor juhatusele väga õige märkuse, et me teinekord asjad paremini läbi mõtleks ja läbi töötaks. Võtame arvesse.

Laupäeval ehitati Peetris lumelinna. Juba paar nädalat tagasi oli nn keskväljakule kokku aetud kolm lumehunnikut. Nii suurte külmakraadidega ei tahtnud kedagi lume ja veega mässama saata. Laupäeval oli ilm ka meie poolt, väga ilus. Kokku oli ehitajaid üle 30 (üle ei lugenud, aga oli nii praeguseid kui tulevasi isasid, emasid ja päris palju lapsi ja noori). Ühest lumehunnikust sai draakonilaadne elukas, teisest lumekindlus ning kolmandast hiigelsuur liumägi. Tõesti, pole naljalt nii suurt lumest liumäge näinudki. Veega kastsid linna üle tulevase abikomando mehed.
Panen siia paar enda tehtud pilt lumelinna ehitamisest, kuid kvalitseetsemad pildid on üleval Andruse Ventum Versuse kodulehel:

Ise kahjuks väga ehitada ei saanud, sest osalesin ühe maja korteriomanike koosolekul. 18st korteriomanikust oli kohal 12 ning majale sai ka valitseja valitud. Leppisime ka kokku ühe kindla aja - 23. aprilli pärastlõuna - kui kõik koos notarisse läheme ja korteriomandi ära seame.