19 aprill 2010

Ei mingit kaklemist jah

Tuhapilved minu nädalavahetust ei seganud. Jalgrattaga ja autoga sain sõidetud küll. Kes tahab minu hõbedase noolega edasi sõita, siis palun! Saab väga hea, ruumika ja mõnusa auto. Minul on küll parasjagu kahju sellest loobuda. 
Reedene võimlemispeo ülevaatus läks enamvähem. Ega rahvatantsijast ikka ühe hooajaga võimlejat ei tee.

Selle nädala olulisim märksõna on volikogu istung. Homme siis muuhulgas päevakorras valla terviseprofiili kinnitamine, kohanimede määramine ja Paide turismiinfokeskuse edasine rahastamine. Kõige tulisem päevakorrapunkt saab olema vaba põllumajandusmaa kasutusvaldusesse saajate nimekirja kinnitamine, kuigi maaomanike omavahelised kokkulepped on enamvähem õnneks olemas. 

Ahjaa, Kareda kandis olla karu nähtud. Õigemini Esna-Öötla kandis. Päris julgelt oli karuott enamvähem majade vahel tatsanud... Peaks vist fotoka kotti viskama, või õigemini - istmele.  Ja peale uputust on minu kabinetis sipelgad :)  Ja üks musträstas vast ei teagi, et just temast tehtud pilt autorile Matsile looduse aasta foto tiitli tõi. Ja minu "kodu"küla Ammuta sai tänu sellele musträstale meediasse :)