12 mai 2010

Rongid käivad täpselt...

... isegi siis, kui loodad, et ta minuti hilineks. Meil oleks täna piisanud ka 30 sekundist, aga seda polnud kuskilt võtta. Vähemasti sattusin teist korda elus naabervalla Koeru naabervalla pealinna Rakkesse.

Eile vallavalitsuses avasime suvised haljastuspakkumised. Kokku oli pakkujaid 8, kõige suurema ja kõige väiksema pakkumise vahe oli 2,5 kordne (sic!). Kohtume lähiajal kõige odavama pakkumise teinud ettevõtja esindajatega ja varsti lähebki niitmiseks.

Homme läheb ürdiaia rajamiseks. See mõte on olnud mõne inimese peas eelmise aasta korteriühistute õppereisist alates. Soomes Kotkas on üks selline vahva aed vanade müüride vahel olemas. Meie teeme selle Peetrisse vana pritsukuuri platsile. Homme siis teeme selle paiga risust puhtaks, toome vanale kuuriasemele mulda juurde ja vaatame, mis asjast saama hakkab. Tegutsema hakkame õhtul kell 5.

Ja selle tüübi käest, kes Kadastiku kalmistult prügikasti ära varastas, tahaks küll küsida, mis tal arus on (kuigi mulle tundub, et seal arus pole kohe mitte midagi). Kuhu me jõuame, kui surnuaialt varastama hakkame?

Ma olen hirmvilets fotoaparaadi käsitleja, aga üks teine päev oli sama imeline päike nagu täna ja kohe mitte ei saanud tegemata jätta paari pilti. Tehtud siis kabineti aknast (nagu peegelduselt ka näha :) )