13 juuni 2010

Väiksed...

... aga tublid! Või õigemini - väga tublid! Järvamaa VI Suvemängudel sai Kareda väiksemate valdade arvestuses esikoha! Täna petanki mängides sain kõigest aru, peale selle, miks neid mänge küll suvemängudeks nimetatakse. Vahel ei aita õigesti valitud riietusest ka (ei ole halba ilma, on vaid valesti valitud riietus), sest kuidas sa talvejopega ikka liivakasti hüppad. Mina andsin oma väikese panuse petankis (7. koht), juhtkonnavõistluses (konkurentsitult viimane, aga juhid said kõik võrdselt punkte. Vahepeal mõtlesin, et seda Paide linna vappi ma kokku ei saagi, sest keerasin ühe tornitüki tagurpidi ja ei saanud sellest arugi) ning mälumängus (5.-6.). 

Laulupidu oli hingekosutavalt ilus! Ja kirikupäeva avajumalateenistus Peetri kirikus samuti. Igatahes on Eesti ajakirjandus näidanud oma ateistlikumat poolt ning sellest kord viie aasta tagant toimuvast sündmusest peaaegu mitte midagi ei räägitagi :) Mis sest, et poolteist sajandit tagasi olid vaimulikud just need, kes maarahva ärkamisajale innustasid. Aga mis sellest - meid oli palju ja meil oli hea.
Järgmine nädal toob vallavolikogu istungi, Kesk-Eesti Jäätmehoolduskeskuse ja JOLi üldkoosoleku, Peetri kooli lõpupeo ja ettevalmistused Maakaitsepäevaks.