07 veebruar 2011

"Igaühe subjektiivne hinnang annab kokku objektiivse hinnangu"

Seda lihtsat tõde ma täna hommikul veel ei teadnud, aga nüüd siis tean :)
Eelmine nädal oli kiire ja kohtumisterohke, see nädal tuleb veel kiirem ja veel kohtumisterohkem. 

Eelmisel kolmapäeval oli Peetri Põhikooli lastevanemate üldkoosolek ning põhiküsimus oli, mis saab edasi. Üldine arvamus oli, et edasi võiks saada vanaviisi. 

Reedel oli kella kuuest alanud kellaviieteel üheks külaliseks maailma parim rahandusminister isiklikult. Räägiti nii reaalpalkade kasvust, inflatsioonist kui põletavatest küsimustest, mis seotud kohaliku omavalitsusega. Aga sellest kahe ametliku elukoha mõttest ei suutnud ma ikkagi kuidagi aru saada :) Olgu siis poliitiliste reklaamminutite ajal öeldud, et teisipäeval kell 18.00 on Järva-Jaanis Kuma raadio valimisdebati avalik salvestus ning järgmisel neljapäeval, 17. veebruaril kell 16.00 on raamatukogus külas Sven Mikser ja Jaanus Marrandi.

Laupäeval ehitasime lumelinna. Suur tänu kõigile, kes alanud kassiaasta alguses seda koerailma talusid! Aga see lumelinn on nagu Tallinna linn - päris valmis ta ei saanudki. Nii et 2 lumekuhilat ootavad veel vabatahlikke, ülejäänud aga talvenautlejaid :)

Täna käisin ka JAPi hindamis-ja seirekomisjoni liikmete koolitusel. Eeltaotlusi esitati JAPile 81, "päristaotlusi" 77. Põnev saab see hindamine olema, sest raha on palju vähem kui tahtjaid. 

Homme on vallavalitsuse istung, kus muuhulgas moodustame valla kriisikomisjoni, ning kolmapäeval laiendatud eestseisuse koosolek, kus põhiküsimus nagu tänasel majandus- ja eelarvekomisjoni koosolekulgi - 2011.a. eelarve. Kolmapäevasele JOLi juhatusele on kutsutud ka Maanteeameti ida regiooni esindajad ning ehk saab siis mõni asi seoses talvise teehooldusega selgemaks. Ja tegevdirektori ametikohast räägime ka, kuigi üks ja teine nimi on n-ö "välja imbunud" :)

Rohkem ma täna ei kirjuta. Ütlen vaid, et 10. veebruani saab Pitka matkale kirja panna Järva Maleva telefonil 38 49 170 või e-maili teel urmas.piigert@kaitseliit.ee