10 märts 2011

"Plirts-plärts, käes on märts"

Aga seda plirtsu ja plärtsu ei paista veel kuskilt. Viimased päevad on olnud korralikult tuisused ning teedki kohati talviselt läbimatud. Vähemalt on riigiteede hooldaja jõudnud nõndakaugele, et bussipeatused on nüüd lume seest välja kaevatud. Tublid, muidu oleks lumi enne ära sulanud. Ja ennustusvõistlus, kas sel aastal läheb uputuseks või mitte, on varsti avatud. 

See nädal on olnud natukene kiirelt kiire ning sündmusi on sellesse jagunud ning jagub veel omajagu. Esmaspäevasel maavanema, JOLi juhatuse esimehe ja nn jõustruktuuride nõupidamisel rääkisime muuhulgas nii veebruari madalast kuritegevusest maakonnas (Kareda ja Koigi olid veebruaris "nullipoisid"), päästeameti suurenenud väljakutsete arvust seoses külmalaine ja ülekütmisega kui ka sotsiaaltöötajate elektriautodest. Jah, kui kõik läheb plaani pidi, hakkab ka Asta sellega selle aasta lõpust/järgmise algusest ringi vurama :) 

Kolmapäevasel JOLi juhatuse koosolekul tegime oma otsuse tegevdirektori küsimuses. Rääkisime muuhulgas ka kultuurikorralduse arengukava ülevaatamisest ning Riina Trumm Kodukandist ning Maiko Kesküla (kes tõstab isapuhkuse statistikat) JAKist rääkisid Järvamaa kodanikuühiskonna arengukavast. Hea uudis, et omavalitsustel on paari nädala jooksul võimalus küsida lisaraha kergliiklusteede rajamiseks; kurb uudis, et kuluaaridest on kosta olnud, et see raha tuleb nn teede lisaraha arvelt...

Täna küsisime ministeeriumis nõu. Seda me ka saime. Ja laiendatud volikogu eestseisus võttis läbi 15. märtsi volikogu istungi päevakorra. 
Homme on selle nädala viimane reede, laupäeval saab Peetris jalga keerutada ja aasta naist kaeda (viimane aeg laud ära broneerida!). Ning pühapäeval tantsime nii, et tantsime suvise naiste tantsupeo ülevaatuse vääriliselt. 

Plirtsumist-plärtsumist selle tuisuse tuule asemel!

Ahjaa! Ja vahepeal oli ju naistevastlapäev ka! Meid kostitati maitsva lumepallisupiga, aitäh, Valdur ja Taimo (ei tea küll, kust nad selle peale tulid, et naistepäevaks lumepallisuppi teha...)!