07 detsember 2009

Leheriisumisest talvevõlumaani

Nädalavahetus möödus taaskord kui unenägu ning paras aeg olulisemad märksõnad kirja panna.

Reede lõuna algas lehtede riisumise/veoga. Jah, kalender näitab detsembrit, aga kuna lumi ei ole tahtnud meid rõõmustada, tuli suurem ning silma riivav lehekiht alleelt ära riisuda. Abiks siis Peetri Küla Selts ja nii mõnigi vapper külaelanik (kuigi, Külli oli ühelt ja teiselt pragada saanud, et kae kus imelikke, nüüd peab hakkama sügisel ka lehti riisuma :) ). Aga igatahes ilus sai ja väsitav sai ka:) Päeva lõpetas piparmünditee ja kringel. Aitäh kõigile!
Reede õhtul istus esmakordselt koos uus kultuurikomisjon. Kutsutud olid kõikide vallas tegutsevate MTÜde juhid. Juttu jätkus kauemaks ning kribasin üles kümme lehekülge häid mõtteid. Naljakas, aga ka väikeses omavalitsuses ei liigu info. Kõige naljakam vast lugu, et üks MTÜ pakub Ole kaasas! projekti raames koolitusi ning aleviku teises otsas istuvad naised ja õpivad internetipangas käima (kusjuures, internetti neil pole, seega - kuiv trenn :)). Oluline ongi otsad omavahel kokku viia.

Laupäev oli Paides Jõulukroon. Eelmisel aastal oli käsitööosa imeline, seekord oli kauplejaid küll rohkem, kuid käsitööd kahjuks mitte. Aga ühtede lepatriinukäpikute võrra olen nüüd rikkam küll (ja salle ja kindaid mul teatavasti on vähe, nagu ka lepatriinusid). Toredad üritused on veel toredamad, kui nendest saab osa võtta koos oma lähedastega.

Laupäeval pidasime maha ka Järvamaa Noortekogu üldkoosoleku. Oleme noortekogu nimekirjas suurpuhastust teinud, sest mõnd liiget pole mina küll oma pea kolme liikmeks oldud aasta jooksul kordagi näinud... Aga sedapuhku siis uus juht (Jaanika) ning talle abiks ka uus juhatus (mina, Rando, Kristiine, Mairi) valitud sai.

Pühapäeval esinesime kooriga Anna kirikus ning nautisin pärast mõne koorikaaslase esinemist Suisapäisa ridades Paide kirikus. Ülejäänud päev läkski varvaste ülessoojendamisele...

See nädal toob palju koosolekuid ning veel rohkem paberimajandust.