17 veebruar 2010

Vastlatrall

Teisipäeval saigi EMOL uued tuuled. Senise juhi - Antsla volikogu juhtiva Kurmet Müürsepa - asemel sai selle organisatsiooni juhiks Jüri Landberg. Kahjuks sai juhatusse kandideerinud Jüri Ellram vaid 10 häält. Mõtlemisainet on, sest erakonnapoliitika kaalus (taaskord?) üles maakonna koostöövõime.
Teisipäeva õhtul kinnitas Kareda vallavolikogu valla 2010. aasta eelarve. Kulude vähendamise asemel peame sügavalt mõtlema ja hoogsalt tegutsema tulude suurendamise peale. Muudeti ka valla sotsiaaltoetuste korda ning muusikakoolides õppivate laste toetamise korda. Esimesel lugemisel oli huviringi juhtide tasustamise kord, näis, et olin suutnud ühe väga lihtsa asja väga keeruliseks ajada. Volikogu arutas ka ühe Roosna-Alliku valla kodaniku soovi liita tema kinnistud Kareda vallaga. Need maatükid päriselt valla piiri ääres ei asu ning seetõttu leidis volikogu, et Roosna-Allikule ettepanekut piiride muutmiseks ei tehta (esialgu :) ).
Homne päev toob muuhulgas väikekoolide ansamblite võistulaulmise Camera meie majas ning ülehomne ergamise ning JOLi üldkoosoleku.