12 märts 2010

Nädala viimase reede auks...

... tuleb blogisse läbi aegade esimene tööajal tehtud sissekanne. Või, olgem ausad, amet on nagu kirikuõpetajalgi - 24 tundi päevas ja 7 päeva nädalas.
Kolmapäeval lahendasime JOLi strateegia lähteülesannet. Ülo Peets oli teinud väga laheda kokkuvõtte eelmiste aastate tegemistest, soovidest, unelmatest. 2001.aastal tehtud ideerünnakust "hullumeelsed ideed 2020" on üks ja teine idee aastal 2010. ellu rakendunud. Strateegia mõistes me väga kaugele ei jõudnudki. Tegelikult on praegu olemasolev strateegia üsnagi hea, probleem vaid selles, et tegemist tüüpilise "paber paberi pärast" dokumendiga.
JOLi juhatuses pidime kahjuks nentima, et üks liidu liige ei ole kokkulepetest kinni pidanud. Ehk leiame selle koostöövõime kuskilt veel üles...
Neljapäeval oli Väätsal e-kaasamise koolitus, kus Terje ja Helju osalesid. Loodetavasti saab omavalitsuste ühtne koduleheküljesüsteem maiks tõepoolest ka valmis.
Ise osalesin JAPi üldkogul. Väga hea meel - Kareda vald paistab projektitaotluste hulga ja saadud summa põhjal väga hästi silma. Ja kuluaaridest on kuulda olnud, et mõlemad PRIA külade meetmesse esitatud projektid on samuti vähemalt maakonnakomisjoni heakskiidu saanud.
Õhtul oli veel volikogu eestseisus, kus kõige suuremat arutelu tekitas ikkagi naabrite ettepanek leivad ühte kappi panna (nende volikogu otsus küll sellest ettepanekust otse ei räägi...)

Kuna nädalavahetus toob Kareda valla terviseprofiiliga nokitsemise, siis ei ole muud ka öelda -Artole head kipsisolekut!