06 september 2010

Mida soovida päästjatele?


Selle dilemma ees olin möödunud reedel, kui Koeru päästekomando 15. sünnipäeval olin. Vägisi tuli meelde sõdalasest (kuigi see ei ole nüüd küll õige sõna...) venna lugu sellest, et "sõjaväkke, päästeametisse või politseisse, aga tööle mitte kunagi." Soovisin siis minagi võimalikult vähe tööd, kuid jätkuvat turvatunde pakkumist.  Pildi virutasin portaalist, Ants tegi.


Laupäev oli muusika päralt. Juba ülehomme kell 18.00 on Järva-Peetri kirikus maarjamissa. Sellist uhket asja tehakse vaid neljas kohas Eestimaal, seega tasub kaema tulla küll. Laupäev pidi olema ka sasku päralt (jaa, naised mängivad ka saskut, vähemalt need kanged Kaiu naised), aga Kuma raadio sünnipäeval jäime Artoga registreerimisega hiljaks ja mängida seekord ei saanudki. Aga mõne asja pärast jääb Kuma sünnipäev meelde küll :) Aitäh "päästeoperatsioonil" osalejatele.

Homme on vallavalitsuse istung. Anname välja portsu ehituslubasid, nii et kui kõik läheb hästi, läheb lähiajal uue lauda ehituseks. Ja kolmapäeval on peale suvevaheaega JOLi juhatuse koosolek. Ja neljapäeval on Järvamaa Vabatahtlike Keskuse koosolek. Mis loom see on, saab lugeda Weissensteini lehelt. Ja laupäeval on esinemine Narvas Maarjalaulude festivalil.  
Aga reedel... reedel on lihtsalt üks tore päev :)