14 juuni 2011

"istuge kõik maha, siis näeme, kes püsti on"

nii kõlas üks soovitusi I naiste tantsupeo proovis. Meie, "Peetrikesed" (nii meid korra kutsuti, ideaalne nimi naisrahvatantsurühmale, kas pole?), saime igatahes toredasti hakkama. Palavus ei tapnud, keegi "eriti" ära ei minestanud ja tantsusammud väga sassi ei läinud. 
Ja igavesti tore on laulda kooris, mida juhendab Aasta Kirikumuusik 2010. Ehk siis "meie Siret" ehk Järva-Peetri ja Anna koguduste organist-koorijuht Siret Heinaste pälvis sellise uhke autasu EELK Kirikumuusika Liidult. Pressiteade ütleb, et Aasta kirikumuusiku tiitlile sai esitada EELK kirikumuusikut, kes on viimased viis aastat järjest tegutsenud ühes ja samas koguduses ning kes viimase kahe aasta jooksul on kirikumuusikuna teinud midagi sellist, mis on heaks eeskujuks ka teistele kirikumuusikutele. No ma ei tea, aga ju siis pole meie laul neil kirikumuusikutel kõrvu peast võtnud :)
Eile oli meil Järvamaa abikomandode koosolek. Sellel leheküljel saab mängida lõkke, avalikku lõkke ja grillimise nõuetega. Või ses suhtes mängida, et kes tahab teada, kuidas ta seadusekuulekalt oma šašlõki küpsetatud saab, tasub seda lehekülje kiigata küll.
Täna oli vallavalitsuse istung, kus põhiaur läks igasuguste maaga seotud küsimuste lahendamisele. Ja järgmisel nädalal toimuva volikogu istungi päevakorda arutasime ka. 
Homme hommikul on kohtumine Tallinna Ülikooli esindajatega ning siis jälle notarisse - eelviimane korteriomandi seadmine Peetris...