09 juuni 2011

Tanu on, sõlg on, kingad on, padi on...

... ilmselt loetletakse täna õhtul niimoodi mõtteis päris paljudes kodudes. Sest homsest on ju vaja hakata ajalugu tegema ning I naiste tantsupeo etendustele pühapäevaks on veel pileteid saada. 
Sel nädalal on nii mõnigi plaan luhta läinud ning hääl on ikka natukene kaotsis (kuigi päris kaotsis, nagu nt mu Šveitsi nuga, see enam pole). 

Järgmisel nädalal on aga kõik teisiti, siis jagub sellesse nii vallavalitsust kui volikogu eestseisust kui KENKi kui JOLi kui TIKi avamist kui Järvamaa abikomandode traditsioonilist (kui asi toimub teist korda, siis saab ju selle kohta öelda "traditsioon") kokkusaamist kui notaris pärimist (mis tähendab, et ehk jõuan järgmisel nädalal ka teist korda notarisse, vana 7.maja korteriomandit seadma) ja muud toredat. Ja laupäeval on Järva-Peetri kirikus Jaanus Tammiste diakoniordinatsioon, teenivad EELK peapiiskop Andes Põder, Järva praost Teet Hanschmidt, pastor loci Lea Heinaste ja segakoor Petra. Ja järgmise nädala "kirsiks tordi peal" on MHG 2003b kokkutulek. 
Aga see on kõik järgmise nädala lugu. Ma kordan veel oma nimekirja...

Ja Maret annab teada: kuna juunikuine vallaleht ilmub enne jaani, ootab ta kaastöid sel korral järgmiseks neljapäevaks, 16. juuniks!