02 mai 2010

Sa(a)gimine Peetris ja korvpall Kuimetsas

Reede oli koosolekuline. Kurb oli istutada Järvamaa Arenguleppe koosolekul ja tõdeda, et kõige rohkem kippusid sõna võtma need, kel kodutöö tegemata. Veel kurvem oli tõdeda, et kohati on JAL võimaluseks oma kohustused kellegi teise kaela lükata, aga see selleks :)
Paide Vees arutasime, kuidas saada raha kokku Põltsamaa-Pedja veemajandusprojekti elluviimiseks. 6 Järvamaa omavalitsust läheb nüüd rahandusministeeriumisse laenuluba küsima...

Laupäeval tegimegi ära! Ilm oli sant mis sant (kuigi vahepeal oli mul nii palav). Sellest hoolimata oli rahvas kohal palju ning Peetri sai nii ilus! Võtsime hõredamaks suurt sirelihekki 10. maja ees ja lasteaia ümbrus jääb selleks suveks kõrge kibuvitsahekita. Korra käisin ka Müüsleris ning ausambamägi on nüüd nii lage!

Eilne ja tänane läks korvpallile ja Kuimetsale. See oli viies kord, kui varalahkunud sõbra Taivo trenni- ja võistluskaaslased ühel kevadisel nädalavahetusel Kuimetsas kokku saavad. Sedapuhku oli võitjaks Kohila võistkond, Marcus I oli teine ja kaiukad said esimest korda esikolmikusse. Kuna mina tegin esimeste mängude ajal ära, olin seekord kohtunikelauas eelkõige toetavas-abistavas rollis (kui ATS tööle hakkas, oli venna ainukene, kes seda oskas vakka panna, siis olin ka ajamõõtja) ning nädalavahetuse suurimas rolliks oli tänukirjade ja diplomite valmiskirjutamine ning 90 särgi viisakalt kokku lappimine :) Oli jällekord soe ja südamlik turniir, küll Taivo meid pilvepiirilt vaatas ka :)