15 detsember 2010

"Aga riik annab teile ju lume koristuseks lisaraha..."

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kodulehel on üleval numbrid, mida Vabariigi Valitsus eraldab reservist avalikult kasutatavate kohalike teede hoiuks 2010.a. detsembrikuu raskete ilmaolude tõttu suurenenud lumetõrje tööde kulutuste kaasrahastamiseks. Järvamaa kogusumma on 641 300, sellest

Albu vald                                                                          38 500                   
Ambla vald                                                                       52 200
Imavere vald                                                                     27 700
Järva-Jaani vald                                                                54 300
Kareda vald                                                                      23 500
Koeru vald                                                                        56 800
Koigi vald                                                                         27 000
Paide vald                                                                         52 600
Roosna-Alliku vald                                                           25 000
Türi vald                                                                         179 300
Väätsa vald                                                                       34 300
Paide linn                                                                          70 100
Nojah. Abiks seegi, kuigi juba riigiteid on Kareda valla teenusepakkuja lumest puhastanud 20 tunni ulatuses ehk siis umbes poole eest sellest summast... Sellega on probleeme ning ilmselt peame koos Ida Regionaalse Maanteeametiga sellele lahendusele leidma. Ka täna hommikul oli Vodja-Esna ja Anna-Peetri tee veidi umbes, õnneks küll nõnda, et liikuma sai ning keegi vast kinni ei jäänud, kuid päris nii ka ei ole, et bussiliinide teed hoiame puhtad.

Eile käisime Taimo, Valduri ja Aivariga Jäva Kilval. Meil läks väga hästi. Kokkuvõttes olime tagantpoolt teised ja Järvamaa voorus olime eestpoolt teised... (kunagi räägiti sellistu lugu: Toimus NSV Liit - Ameerika kergejõustikumats. Jooksid kaks jooksjat ning ameeriklane võitis. Nõukogude ajalehed teatasid: "100 meetri jooksus finiseerus meie esindaja teisena, Ameerika jooksja oli eelviimane." )

Homme on volikogu eestseisus, seekord siis laiendatud variant, ootame ka teisi komisjoni esimehi, kes muidu eestseisuse koosseisu ei kuulu. 
Reedel  on aga Kareda Valla Majas jõululaat. Veel täna saab Terjele teada anda, kui on soovi tulla miskit müüma (terje@kareda.ee). Laat on 12st 15ni, kuid 12st on avatud ka õpituba, kus saab ise mesilasvahast küünlaid valmistada.
Reede on jällekord JOLiline. Seekord siis üldkoosolek, kus kõigi eelduste kohaselt nimetatakse ka uus JOLi juhatuse esimees ning valitakse esimene aseesimees, kes aasta pärast JOLi juhatuse esimeheks saab. Ning JOLi praegusest juhatuse esimehest saab II aseesimees :) Pärast seda on ka JOLi juhatuse esimehe ja maavanema jõuluvastuvõtt.
Ja pühapäeval matkama.