13 jaanuar 2011

Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa

Valimised on ukse ees ning igasugune reklaamimine hinda läinud. Mina reklaamin siis sarja, mis Järvamaal juba aastaid toiminud on - see on liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa. Selle aasta I etapp toimub Vargamäe mail 29. jaanuaril ning selle kohta saab lisainfot Vargamäe ajaveebist. Tammsaare rahvamatk toimub juba 31. korda!
5. korda matkatakse admiral Pitka auks Jalgsemalt Peetrisse pühapäeval, 13. veebruaril. Registreerimine on lahti läinud ning iga järgnev aasta on toonud osalejatel rekordi, vaatame, kuidas sel korral läheb. Ja kui I ja II etapp matkatud, siis ootame kõiki jälle meie kanti - märtsis on kord traditsioonilise Kareda valla kevadmatka käes.

Täna on nädala viimane neljapäev ning paras hetk teha kokkuvõtteid sellest, mis tehtud ning mis veel tegemata. Selle aasta esimene vallavalitsus läks ilusti, arutamist oli korraldatud jäätmeveost vabastamise üle. Sel korral me leebed pole ning vabastusi varmad andma samuti mitte. 
Eile jõudis notarisse ka üks toimik, mis mõeldud korteriomandi seadmiseks. Uskumatu, kui palju aega ja janti nende erinevate seadmistega on läinud ja on olnud! Nüüd kogu valla peale 4 maja veel ja ongi see asi tehtud (kuigi see oleks võinud tehtud olla eelmisel sajandil...). JOLi juhatus oli põnev :) Et rohkem kui 20 otsustuspuntki 4 tunni sisse ikka ei mahuta küll. Homme kuulutame välja konkursi tegevdirektori leidmiseks ning õhtul saavad tunnustatud noorsootöö-, kultuuri- ja spordipreemia saajad.
Järgmise nädala volikogu keskendub eelkõige eelarvele. Ja esmaspäev on siis viimane päev JAPile projekte teele saata.

Ja nii ongi, nagu ütleks üks mees televiisorist. Sedakorda siis sedasi. Vaadakem Reporteri videot ja tuttavaid nägusid. Ja kõik ettevõtlikud - jalad alla (kas siis ettevõtet rajama või erinevatele matkadele, valik on vaba)!