07 detsember 2012

Nigulapäeva järel väikesed teated

17. detsembrist sõidab esmaspäeviti taas ringi autokauplus. Sõidugraafik: 
Vodja 12.15
Viru 12.25
Öötla 12.30
Esna 13.45
Kareda 14.20
Õle 15.30
Ammuta 15.45
Müüseri 16.05
Köisi 16.35

Tänavu on samamoodi, nagu viimastel aastatel - talvist teehoolet teeb riigiteedel AS Järva Teed (maanteenfokeskuse lühinr 1510; Järva Teed 364 6610) ja valla- ja avalikus kasutuses olevatel erateedel OÜ Impeerium (lisainfo ehitusspetsialist Valdur Permanson 5127569)

Esmaspäeval, 3. detsembril oli Müüsleris Kiplaste kojas Looduskaare piirkonna ühise reklaamklipi ja turismikaardi esitlus. Looduskaar on ühendus, mis liidab Järvamaa kolmes naabervallas: Koerus, Karedal ja Järva-Jaanis tegutsevaid turismiettevõtteid ja -organisatsioone.
Rõõmsas reklaamklipis seikleb mööda kolme valla erilisi ja ilusaid paiku ning loodust poiss Juss (Marec Herman). Klipp on üles filmitud sel suvel ning selle valmimisse andis oma panuse rohkem kui 40 inimest. Suur tänu teile! 
Reklaamklipp on nähtav siit.
Matkapesa eestvedaja Toomas Tammiku sõnutsi on Looduskaare lähimateks tulevikuplaanideks kodulehekülje www.looduskaar.ee loomine ning uute ühiste pakettide väljatöötamine.
Matkapesa eestvedaja Toomas Tammiku sõnutsi on Looduskaare lähimateks tulevikuplaanideks kodulehekülje www.looduskaar.ee loomine ning uute ühiste pakettide väljatöötamine.
Turismitrükises tutvustab end ja kutsub seiklusele Eestimaa südamesse 18 piirkonna turismiasjalist. Eesti, soome, vene ja inglise keeles valminud trükist saab Järvamaa turismiinfokeskusest, piirkonna ettevõtetelt ning seda jagatakse messidel.
Reklaamklipi autorid on Kuido Karlson (Vinüül AD OÜ) ja Anti Rannus ning Vahur Kuusk (Vaatenurk OÜ), turismitrükise autor on Kuido Karlson (Vinüül AD OÜ). Raha klipi ja trükise koostamiseks saadi Leader-programmist. Omaosalusega toetasid projektis osalenud ettevõtted ja organisatsioonid ning Kareda, Koeru ja Järva-Jaani vallavalitsused.